Do fóra môžu od dňa 24.6.2014 prispievať iba registrovaní. Toto opatrenie sme boli nútení zaviesť z dôvodu nadmerného zahlcovania reklamnými príspevkami. Veríme že to v konečnom dôsledku pomôže k zvýšeniu úrovne a fórum bude miestom, kde sa budú rozoberať rôzne témy súvisiace so snami.
|
ahojte ludia
|
kazdy sen niečo znamena5 |
|
|
Zvláštne
|
Ľudia. Prosím o seriózne rady. Snívalo sa mi, že som okradol cigána (ak sa nepletiem tak násilným spôsobom)...potom som v taške ktorú som mu ukradol našiel tri mobily a pod. somariny... môžte mi s týmto snom nejako pomôcť? Viete...VŽDY keď sa mi sníva niečo absurdné, jedná sa o symbolický sen, ktorý mi chce niečo povedať. VŽDY keď sa mi sníval absurdný sen sa niečo odohralo a vtedy som si na taký sen spomenul a pochopil som, že jasné! To znamenal!...chápete? Tak by som chcel nejaké rady, typy, že čo mohol znamenať. Trocha ma vydesil, lebo okradnúť cigána mám taký dojem, že neveští nič dobrého... |
|
|
kývajúci sa zub
|
Snivalo sa mi, že som si rozkývala predný pravý zub, ktorý sa uvolnil, začal sa kývať dopredu a dozadu ale nevypadol. Potom som ho zatlačila späť, najprv veľmi nesedel, v ústach bol o niečo nižšie ako ten vedľa a bol inej farby (taký trošku nažltlý) ako vedľajší zub. Spočiatku vyzeral ako neživý, ale za chvíľu začal nadobúdať bielu farbu, podobnú ako ten vedľa a začal byť živý. Potom som ho ešte viac zatlačila späť trošku upravila a sadol späť na svoje miesto. Ďasno okolo neho bolo ešte trochu červené ale netrebalo sa zuba dotýkať a znova ujal a zahojil. Čo by to asi mohlo znamenať. |
|
|
cerviky
|
mala som velmi cudny sen. stretla som sa s chlapom na zivo s ktorym som sa zoznamila cez internet a potom sa tam objavil moj brat ktory mal na lavej ruke malu ranu a v tej rane mal 2 cerviky. Ja som sa hned nato zobudila a som si tento sen zhruba do mobilu zapisala. |
|
REAKCIA: |
|
 |
|
|
baran na luke
|
Sníval sa mi veľmi zahadný sen. Prechádzala som sa po lúke (ale nepokosenej). Prechádzala som rukami po lučnych kvetoch a trávach. Potom som si sadla do trávy a sledovala som ako vietor ohyba vysoku trávu. Potom som zbadala nedaleko barana. V tichosti sa pásol ale ked ma zbadal tak sa za mnou rozbehol a ja som nestihla ani vykriknut ani ujsť. A vtedy som sa zobudila. (Nikdy ma nezaujímalo čo moje sny znamenajú ale tento bol taky realny, mne sa sny často nesnivaju a ked ano tak si z neho moc nepamatam ale tento bol uplne jasny a detailny) O to viac ma to zaujalo. Ak by moje zamestnanie alebo nejake informacie o mne pomohli lepsie prečitat moj sen tak doplnim. Dakujem za odpoved. |
|
|
 |
|
|
 |
|
|
 |