Do fóra môžu od dňa 24.6.2014 prispievať iba registrovaní. Toto opatrenie sme boli nútení zaviesť z dôvodu nadmerného zahlcovania reklamnými príspevkami. Veríme že to v konečnom dôsledku pomôže k zvýšeniu úrovne a fórum bude miestom, kde sa budú rozoberať rôzne témy súvisiace so snami.
|
moj sen
|
Pred vcerom sa mi snivalo,ze som bola doma.samozrejme tam kde uz nebyvam.Videla som sa ked som bola mala a mala som narodeniny.Sfukla som sviecku.Videla som tam aj ludi,mamu a sestru ktorych nemam rada.Prosim vas co znamena tento sen? |
|
REAKCIA: |
|
 |
Hovori sa ze rodina je zakladnou jednotkou spolocnosti. Kazdy by chcel ma t rodinu a pocituje vnutornu potrebu byt s ludmi za dobre.
Pravdepodobne ten sen naznacuje ze v minulosti tomu bolo inak, mozno pripomina bezstarostnost a neposkvrnenost. Kedze si sfukavala sviecku, asi sa to moze spajat s radostou prezitou v minulosti.
Prajem pekny den
Magda | 30.06.12 - (07:21)
72 59 
|
|
Smrť a voda
|
do týždna sa mi snívalo že mi zomrel brat a kamarátka ..medzi tým sa mi ešte snívalo že som plavala vo vode kde boli víri do ktorých som skákala ..znamená to niečo? |
|
|
 |
|
|
zvlastny sen
|
minulu noc sa mi snivalo o svadbe, vsetci tancovali, no nevestu som nevidela....videla som ale velikaaaansku sovu, co na mna z dialky vkuse pozerala.... tuto noc sa mi zasa snivalo o svadbe, a nevesta som bola ja, videla som sa vo svadobnych satach, uvedomovala som si vo sne ze sa vydavam druhy krat a znova za mina, len v inych satach |
|
|
 |
|
|
TO
|
Sníva sa mi stále to isté neviem čo to znamená nie že by pravidelne ale raz za čas. to miesto poznám v tom sne keď sa zobudím neviem si to miesto vybaviť ale v tom sne ako by som tam patril a poznám tam každí kúsok |
|
|
Smrť
|
SNívalo si my že som zomrel .. neviem či to bola skutočnosť alebo vážne . nemohol som oči otvoriť ani sa pohnuť . a cíťil som ako som išiel pomaly hore a potom som sa naspeť vrátil , ked som isšiel hore tak som také zelené body videl . pomožťe my neviem čo to mohlo byť ..potom mi bolo strašne zle |
|
|
 |
|
|